Artis Design Iasi

Domeniu: Electronice

modifica datele firmei

 

Descriere

Comercializeaza consumabile pentru imprimante si copiatoare, precum si promovarea pe piata interna a unor servicii specifice acestui domeniu.. Acest site are si varianta in limba engleza.

adauga firma

Firme din aceeasi categorie:
Anvico

Activitate:Distribuityor XEROX, echipamente si telefoane GSM, prezentarea centrului de afaceri, a serviciilor oferite.

CHR

Activitate:CHR - distribuitor autorizat al produselor: Toshiba, Canon si Hewlett Packard. (copiatoare, imprimante cu jet de cerneala sau laser, calculatoare, faxuri, videoproiectoare, aparate de fotografiat digitale, scannere, plotere, agende, consumabile pentru copiatoare si imprimante)

D A T A S O F T

Activitate:Prezentari Video, Videoprezentare, Sonorizari, Sali de conferinta, Audio-Video HiFi, Calculatoare, Produse de birotica, Centrale telefonice, Aer conditionat, Masini de numarat bancnote.

Datec

Activitate:Comert cu tehnica de calcul si birotica, service profesional în acest domeniu, proiectarea si dezvoltarea de retele de calculatoare, furnizare de soft si altele.

KORTNER & CO

Activitate:Comertul si prestarea de servicii in domeniul stampilelor.

Lecom Birotica srl

Activitate:Furnizor birotica generala marcile Xerox , Rotring , Pelikan , Kohinoor , Inktec. Furnizor consumabile imprimante laser si inkjet.

LTHD

Activitate:Societate ce comercializeaza produse de birotica.

mastercopy.ro

Activitate:Distribuitor autorizat copiatoare KONICA

MaTRICS - The IT Company

Activitate:Prezentare, Stiri, Produse, Servicii, Suport, Cautare, Cariere, E-business, Abonati, Opinii.

MB Distribution

Activitate:Distribuitor de produse Epson: EPSON Stylus Color 680, laserele EPSON, concurs de vanzari EPSON, prezentare Marketing. Acest site are si varianta in limba engleza

Microsistem

Activitate:Ofera sisteme de calcul, copiatoare de volum mare.

Minolta in Romania

Activitate:Firma se ocupa de echipamente de birou, aparatura fotografica, instrumente industriale

Norma Comimpex

Activitate:Import si distributie de consumabile, birotica si papetarie.

Riso Romania

Activitate:Reprezentanta RISO pentru Romania: oferte de copiatoare, fiind prezentate si caracteristicile tehnice ale acestora.

RTC Holding SA - Magazin virtual de papetarie-birotica

Activitate:Ofera Computere, Imprimante, Software, Accesorii IT si consumabile, Hârtie si articole din hârtie, Comunicare si prezentare, Organizare si arhivare, nstrumente de scris si corectura. Desen tehnic, Accesorii pentru birou, Mobilier de birou, Tehnica de birou, Accesorii, Consumabile, Sisteme de îndosariere si laminare, Ambalare si marcare Diverse pentru birou, Articole pentru protocol.

Sama Consul

Activitate:Servicii de birotica si cu vanzarea de echipament electronic de birou.. Acest site are si varianta in limba engleza.

Simple Words

Activitate:Prelucrare de documente, imagini, html, documente in format PDF, lista de preturi, servicii web.

TOP Birotica

Activitate:Oferte de produse de birotica: marci disponibile, oferte promotionale, specificatii, contract, organizare si arhivare, gama lux imitatie de piele, suporturi si articole de birou, accesorii pentru computer, sisteme de afisare si prezentare, accesorii pentru legarea documentelor, hirtie plicuri, caiete, tipizate, etichete pentru imprimanta, instrumente de scris si accesorii, artticole promotionale.

Tryamm.ro

Activitate:Echipamente de birotica: copiatoare, imprimante, distrugatoare de documente, computere.

XerographiX

Activitate:Centru de copiere si service.

Xerox

Activitate:Prezentartea ofertei Xerox Romania.