AUTOVIT-Targ de masini

Domeniu: Auto-moto

modifica datele firmei

 

Descriere

Cea mai mare oferta de masini second-hand. Anunturi insotite de POZE. Cautare facila dupa marca,model,an,fabricatie,pret,etc. Puteti adauga si anuntul dvs.

adauga firma

Firme din aceeasi categorie:
1Q TUNING

Activitate:Dealer autorizat Superchips in Romania.

4Bus

Activitate:Comercializam o gama foarte larga de vehicule cu capacitati de transport intre 16-150 locuri, destinate transportului de persoane urban, interurban, turistic sau specializat

AAA New Kopel

Activitate:

AAA New Kopel, specialist in vanzari de masini second hand in leasing cu garantie. AAA New Kopel, dealer auto second hand, s-a specializat in vanzari de masini second hand. Consultati ofertele noastre de vanzari masini mici, masini medii, masini de lux, masini utilitare, 4x4, suv, combi si comandati modelul adaptat nevoilor dumneavoastra.

Auto Rally

Activitate:Scoala de soferi Cluj. Scoala Autorally, solutia ideala pentru obtinerea permiselor de conducere categoria: A, A1, B, BE, C, CE, D. Dotari complete, parc auto nou, sali de legislatie moderne.

Auto Yard

Activitate:Vanzari auto si cumparari auto, anunturi auto, vanzari masini second hand.

Automobil Clubul Roman

Activitate:Informatii generale, vinzare-cumparare de masini, poze cu acestea.

Automobilistul-S

Activitate:

Scoala de Soferi Automobilistul organizeaza cursuri pentru obtinerea permisului de conducere Subcategoria B1, pentru persoane incepand cu varsta de 16 ani. Rata de promovare a examenelor este mare, elevii beneficiind de serviciile unui personal de instruire calificat pentru toate categoriile auto. Experienta acumulata in peste 19 ani de activitate reprezinta garantia unei pregatiri temeinice.

Automotive rental

Activitate:Rent a car Otopeni, Inchirieri masini Otopeni, Masini de inchiriat Otopeni

Autotech Romania

Activitate:Site despre autoturisme: noutati, catalog, prezentare, adrerse, poze de la Sab '99.

Cantare auto

Activitate:Cantare auto. Cantare auto (sau poduri cantare) sunt cantare mari care sunt de obicei montate permanent pe o fundatie de beton de cantarire care sunt utilizate in cantarirea vehiculelor intregi si a continutului acestora.

Carion Sistems

Activitate:Sistem de cumparare in rate a automobilelor.

Daperom Group Auto

Activitate:Importator autorizat Peugeot.

daysportcom

Activitate:Anunturi Auto cu VideoClip

Dezmembrari Auto

Activitate:Dezmembrari Auto,Dezmembrari,Piese Auto

E-Rent a Car Timisoara

Activitate:E-Rent a Car Timisoara SRL va ofera servicii complete de inchirieri de masini in Timisoara.

EREBUS TEHNICS INTERNATIONAL

Activitate:Erebus Tehnics International este unul dintre cei mai importanti dealeri autorizati Opel din Bucuresti.

GB Motors - automobile-secondhand.ro

Activitate:Parc auto cu vanzare masini second hand. Anunturi gratuite de vanzare autoturisme, utilitare, motociclete, camioane

Inchirieri masini

Activitate:Oferte inchirieri masini - servicii de calitate. Inchirieri masini in Bucuresti, Brasov, Timisoara. Rezervari inchirieri de masini, rezervari camere hotel, rezervari bilete

Inchirieri Masini - Asociatie

Activitate:Inchirieri de masini in aeroportul Baneasa din Romania la cele mai mici preturi prin intermediul unei retele nationale de 30 de firme auto.

Intech SRL

Activitate:Inchiriem masini la cele mai mici preturi. inchirieri masini Cluj, inchirieri auto Cluj, inchiriere masina Cluj,rent a car Cluj Napoca, inchiriere masini Cluj, Rent a car Cluj Napoca

Jante Auto

Activitate:Jante auto la preturi promotionale.

Linear srl

Activitate:Echipamente pentru testarea camioanelor, autovehiculelor, stand testare frane auto camioane, tester suspensii, simulatoare de sarcina pe punte

PHP COMPANY SRL

Activitate:Inchirieri masini auto Cluj Napoca Rent a car aeroport Cluj

Piese de Land Rover

Activitate:Piese Auto Land Rover la pret de importator cu livrare la domiciliu.

SC Automobile Orange SRL

Activitate:Auto Parc Orange Satu Mare comercializeaza autoturisme, autoutilitare, camioane, motociclete second hand majoritatea fiind importate din Germania, Franta, Olanda.

SC LM INVEST SRL

Activitate:

Auto masini rulate preluari leasing Masini de lux preluari leasing. Autovehicule rulate. Cel mai mare parc de auto rulate, cele mai bune preturi.

Scoala de Soferi AS

Activitate:Scoala de soferi Arad. Scoala de Soferi As Arad va invita la cursurile de pregatire pentru categoriile A, B, C, CE. Scoala de soferi din Arad va pune la dispozitie Dacia Logan, Opel Astra, VW Golf, Seat, Skoda. La Scoala de Soferi as Arad puteti da simularea examenului auto in Arad, pe calculator. Cele mai bune preturi.

Scoala de soferi Bucuresti

Activitate:Scoala de soferi AutoTudor din Bucuresti scolarizeaza in vederea obtinerii permisului de conducere pe urmatoarele tipuri de masini: Chevrolet, Peugeot si Dacia Logan.

Totul despre motoare

Activitate:Site-ul tau de anunturi serioase cu si despre motoare NU RATA MAREA TOMBOLA! www.pe2roti.com