Directia Generala a Penitenciarelor

Domeniu: Institutii guvernamentale si internationale

modifica datele firmei

 

Descriere

Site despre penitenciarele din Romania : penitenciare, directorate, administratie

  • Firma:Directia Generala a Penitenciarelor
  • Web site:www.anp.ro

adauga firma

Firme din aceeasi categorie:
Administratia Nationala a Drumurilor

Activitate:Site de administratie a drumurilor: date generale, informatii utile; asigura dezvoltarea unitara a intregii retele de drumuri publice (nationale si locale), prin coordonarea tehnica si financiara.

Agentia Spatiala Romana

Activitate:Obiectivele ASR presupun promovarea si coordonarea dezvoltarii în domeniu si reprezentarea Guvernului în programele de cooperare internationala.. Acest site are si varianta in limba engleza.

ANCI-Agentia Nationala pentru Comunicatii si Informatica

Activitate:Agentia are misiunea de a asigura elaborarea, implementarea, monitorizarea si evaluarea politicilor in domeniul comunicatiilor si informaticii

ARSENALUL ARMATEI

Activitate:Design, dezvoltare, productie si comercializare a armelor si echipamentelor militare.

Australian Consulate General - Bucharest

Activitate:Pagina de web a Consulatului Australiei in Romania, precum si oferte de afaceri si investitii.

AUSTRALIAN TRADE COMISION

Activitate:Oferte de produse si servicii din Australia, informatii despre Australia si Romania, personalul Consulatului.. Acest site are si varianta in limba engleza.

Avocatul Poporului

Activitate:Prezentarea institutiei, atributii, responsabilitati, adresa de contact.

CNA

Activitate:Consiliu, organigrama, reglementari, licente

Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare

Activitate:Comisia da iformatii despre : reactori nucleari, deseuri nucleare, radioactivitatea mediului, aplicatiile radiatiilor ionizante

Consulado de Chile en Rumania Concurrente in Bulgaria

Activitate:Consulatul Chile in Romania: personal, linkuri Chile, linkuri Romania, linkuri Bulgaria, consulat.

Directia de munca si protectie sociala Cluj

Activitate:Servicii oferite de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale persoanelor fizice, persoanelor juridice, mediere electronica

Directia Generala a Vamilor

Activitate:Structura, strategia de dezvoltare, istorie, legislatie, contacte.

DIRECTIA REGIONALA DE DRUMURI SI PODURI TIMISOARA

Activitate:Site-ul oficial al Directiei cu link la Administratia Nationala a Drumurilor si la Congresul National de Drumuri din Romania

Embassy of Finland

Activitate:Infornatii despre ambasada, sectiune VISA, despre Finlanda, evenoimente importante, activitatea in Romania, afaceri.

Imprimeria Nationala

Activitate:Site-ul Imprimeriei nationale romanesti, cu informatii despre activitatea sa.

INSTITUTII

Activitate:Informatii despre diverse institutii.

Institutul National de Statistica si Studii Economice

Activitate:Informatii despre istoric, prezentare, anuar, comunicate de presa, indicatori statistici.

ISCIR

Activitate:Inspectia pentru cazane, recipiente sub presiune si instalatii de ridicat (ISCIR) din cadrul Ministerului Industriei si Comertului, este organizatia unica din Romania, desemnata de guvernul român sa efectueze verificarea tehnica a instalatiilor sub presiune, instalatiilor de ridicat si aparatelor consumatoare de combustibil, din punct de vedere al sigurantei în functionare a acestora (prezentare, legislatie, reglementari, unitati, angajati, parteneri.).

Oficiul pentru Protectia Consumatorilor

Activitate:Oficiului pentru Protectia Consumatorilor din Romania: reclamatii, ghidul adolescentului, raport privind analiza stadiului asigurarii populatiei cu combustibili pentru sezonul rece 2000-2001 si alte rapoarte.

Operatorul Pietei de Energie Electrica

Activitate:Administreaza piata de energie electrica din România.

OSIM

Activitate:Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci: informatii generale, brevete, marci, desene si modele industriale, topografii de circuite integrate,legislatie, formulare, baze de date, servicii, publicatii.. Acest site are si varianta in limba engleza.

Protectia Consumatorilor

Activitate:Legislatie, formular reclamatii, sfaturi, recomanari, consilier juridic, forum.

REGIA NATIONALA

Activitate:Informatii despre activitatea si serviciile oferite: prezentare generala, obiectul de activitate, patrimoniu, organizare.

Romanian Comitee for Adoption

Activitate:Comitetul Roman de Adoptii este organizat si functioneaza in subordinea Guvernului ca organism specializat, in scopul supravegherii si sustinerii actiunilor care au ca scop protejarea drepturilor copiilor adoptati si realizarea cooperarii internationale in acest domeniu. Prezinta acte normative, date statistice, noutati.. Acest site are si varianta in limba engleza.

Romanian Foreign Intelligence Service

Activitate:Legea privind organizarea si functionarea Serviciului de Informatii Externe, documentar istoric, directorii Serviciului de Informatii Externe, schema de organizare a Serviciului de Informatii Externe. Acest site are si varianta in limba engleza

TEMPUS

Activitate:Programul TEMPUS de dezvoltare regionala al UE - prezentare, detalii. Acest site are si varianta in limba engleza

United States Embassy,

Activitate:Ambasada Statelor Unite: biografia ambasadoruliu Rosapepe, principalii functionari, presa si cultura, consulat, agricultura, comert, linkuri catre site-uri guvernamentale.

US Embassy

Activitate:7487 Ambasada Statelor Unite la Bucuresti.