Fundatia pentru o Societate Deschisa

Domeniu: Agentii neguvernamentale si fundatii

modifica datele firmei

 

Descriere

Organizatie neguvernamentala, non-profit si apolitica care promoveaza valorile societatii deschise in Romania.

  • Firma:Fundatia pentru o Societate Deschisa
  • Web site:www.osf.ro

adauga firma

Firme din aceeasi categorie:
Academia Romana

Activitate:Statutul actual, activitatea Academiei, realizarile trecute, structura, istorie, presa, manifestari.

ACDI/VOCA

Activitate:Organizatie non-profit ce ofera expertiza tehnica la cererea fermierilor si a agentiilor private si guvernamentale:proiecte, documente, link-uri.

Administration Of The Navigable Canals

Activitate:Site-ul administratiei canalelor navigabile din Delta Dunarii.

AFR

Activitate:Asociatia femeilor din Romania este o organizatie ce lupta pentru drepturile femeilor.

Agentia Domeniilor Statului

Activitate:Legislatie, anunturi, patrimoniu, structura, obiective, statistici, anunturi, forum.

Agentia Nationala pentru Ocupare si Formare Profesionala

Activitate:Pagina Agentiei: prezentare, servicii, legislatie, piata muncii, unitati teritoriale, proiecte, rapoarte activitate, stiri, contacte.

AID-ONG Timisoara

Activitate:Firma umanitara, misiunea ei este de a contribui la dezvoltarea organizatiilor neguvernamentale prin acordarea de asistenta si oferirea unei largi game de servicii specifice sectorului nonprofit. Agentia functioneaza ca un centru de asistenta si resurse pentru organizatiile neguvernamentale nonprofit urmarind cresterea calitatii programelor derulate de catre acestea.

AIESEC Romania

Activitate:Informatii despre organizatie, reteaua nationala, parteneri, membri.

ANEVAR

Activitate:Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania este o organizare profesinal-stiintifica, neguvernamentala, independenta, non-profit, cu personalitate juridica care actioneaza in interes public avind drept scop promovarea metodelor si tehnicilor de evaluare si diagnostic a intreprinderilor, evalure a proprietatilor imobiliare, evaluare a valorilor mobiliare si a deciziilor.

ANRE

Activitate:Pagina de web a Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei: hidroelectrica, termoelectrica, electricitate, autoritate, reglementari, licente, organizatia NARUC, operator comercial. Acest site are si varianta in limba engleza

Arii Protejate

Activitate:Acest site isi propune sa creeze un spatiu necesar pentru exprimarea ideilor si opiniilor referitoare la arii protejate

ASOCIATIA ORFANILOR DIN CASELE DE COPII

Activitate:Prezentare, statut, conducere, activitati, proiecte, sponsori.. Acest site are si varianta in limba engleza.

Asociatia pentru protectia mediului

Activitate:Asociatia de Protectie a Mediului

ASOCIATIA PRO DEMOCRATIA

Activitate:Organizatie neguvernamentala, non-profit si neimplicata politic. Misiunea sa este intarirea democratiei în Romania prin stimularea participarii civice.

Asociatia Romana a Iubitorilor Naturii

Activitate:A.R.I.N. este o grupare neguvernamentala, democratica, pacifista, umanista, fara caracter politic, avand drept scop principal apararea libertatii oricarei fiinte de a trai intr-un mediu care sa o ajute sa se dezvolte, actioneaza in vederea constientizarii populatiei, a structurilor de conducere si administrative, asupra pericolului unei catastrofe ecologice globale.. Acest site are si varianta in limba engleza.

Asociatia Speranta

Activitate:Asociatia Speranta este o organizatie profesionala, stiintifica, independenta non-guvernamentala si apolitica, care are ca scop oferirea unei sanse, pentru ca fiecare om sa-si gaseasca utilitatea sociala pe parcursul unei perioade dificile pe care tara noastra o traverseaza în prezent.

Association Roumaine des Chercheurs Francophones en Sciences Humaines

Activitate:Organizatie non-guvernamentala ce propune studierea stiintelor umaniste, organizeaza tabere de vara.

Automobil Clubul Român

Activitate:Asistenta rutiera, turism prin ACR, ACR International, Scoala de soferi, educatie rutierea, cum sa deveniti membru, informatii rutiere, revista autoturism.

Bethany Social Services - Romania

Activitate:Organizatie nonprofit ce ofera servicii sociale persoanelor dezavanrtajate.

C.N.S.L.R. - FRATIA

Activitate:Comitetul National al Sindicatelor Libere din Romania ce este o organizatie nationala, independenta fata de partidele politice, de organele de stat si de patronat, constituita exclusiv prin vointa membrilor sai, care cuprinde 1, 2 milioane de sindicalisti. Reprezinta si promoveaza interesele profesionale, sociale, economice si culturale si apara toate drepturile fundamentale ale membrilor sai.

Caritas Satu Mare

Activitate:VIZIUNE: De a crea o civilizatie a iubirii. MISIUNE: de a promova in Romania caritatea si dreptatea sociala.

CEM

Activitate:Centru de ecologie montana - Moeciu de sus: despre centru, parcul national Bucegi, proiecte, eco-turism.

Center Education 2000+ - Romania

Activitate:Fundatia pentru o societate deschisa Romania: descriere, stiri, programe, parteneri, scoli pilot Acest site are si varianta in limba engleza

Central Europe Consulting Government Relations Romania

Activitate:Pagina Centrului european de relatii cu guvernul Romaniei este prima companie din Romania specializata in afaceri publice si lobby, infiintata in 1995, compania are o experienta bogata in relatiile cu autoritatile, reprezentand cu succes interese ale clientilor sub guverne de orientare politica diferite.. Acest site are si varianta in limba engleza

CENTRUL DE CONSULTANTA ECOLOGICA GALATI

Activitate:Misiunea organizatiei este de a integra o perspectiva ecologica in dezvoltarea societatii civile romanesti prin proiecte, actiuni, informare, activitatii educative si cooperare nationala, regionala si internationala.. Acest site are si varianta in limba engleza.

Centrul Regional de Protectie a Mediului

Activitate:Centrul Regional de Protectie a Mediului pentru Europa Centrala si de Est este implicat activ in protectia mediului: introducere, despre centru, echipa REC, programe, carte de oaspeti, harta site-ului.

CEPES

Activitate:Site UNESCO: misiune, scurt istoric, structura, staff, intalniri, publicatii, statistici si baze de date.

Children of Romania foundation

Activitate:Fundatia " Copiii Romaniei " doreste sa ofere fiecarui copil roman conditiile pentru o viata normala

CNS Cartel Alfa

Activitate:Evenimente, structura, presa, congrese, afiliere, arhiva foto, informatii.. Acest site are si varianta in limba engleza.

Confederatia Nationala a Femeilor din ROMANIA

Activitate:Confederatia cuprinde teme precum scoala, medicina, colegiu, admitere, femei

CRIMM Foundation

Activitate:FUNDATIA "CENTRUL ROMAN PENTRU INTREPRINDERI MICI SI MIJLOCII": servicii, programe ale comisiei Europene si pentru IMM, parteneri locali, IRC Romania.

CSBI

Activitate:Centrul de studii bizantine Iasi: statut, simpozioane, revista centrului, membri,

CSM

Activitate:Pagina Centrului pentru Statistici Matematice: istorie, membri, servicii, prezentarea centrului si a Societatii de Teoria Probabilitatilor si a Statisticii Matematice.

CTN Agency

Activitate:Oferte speciale: CTN Agenda Legislativa, asistent legislativ; despre agentie, servicii, produse, noutatii, magazine CTN.

Die Kinder von Cincu

Activitate:Fundatie caritabila cu scopul ajutarii copiilor: conturi de caritate in Germania, Elvetia, Austria.

Eco-Alpex 024

Activitate:Fundatie ecologista din Romania

Edil

Activitate:Experimente computerizate asupra proceselor microelectronce.

FAIR NETWORK

Activitate:Fundatia pentru Asistenta Intreprinzatorilor din Romania si informatii generale, membrii fondatori, realizari, sedii in tara.

Federatia Romana de dans sportiv

Activitate:Prezentare, birou, regulamente cluburi, secretari, arbitri.

Federatia Româna a Cluburilor si Centrelor UNESCO

Activitate:Cluburile UNESCO sunt grupari de persoane de toate vârstele, cu orizonturi socio-profesionale diferite, care împartasesc idealurile UNESCO si se straduiesc sa faca cunoscute obiectivele acestei organizatii internationale, prin activitati inspirate direct din programele sale.

Fondul romano-american pentru investitii

Activitate:Informatii despre activitatea acestuia: fond, intreprindere, investitie, imprumut, leasing, ajutorare, sustinere sector privat, credit, rate, actionar.

Fundatia Civitas

Activitate:Fundatia Civitas pentru o societate civila

Fundatia Copiii Romaniei

Activitate:Fundatia "Copiii României" doreste sa ofere fiecarui copil român conditiile pentru o viata normala.

Fundatia de ingrijiri comunitare

Activitate:Fundatia de Ingrijiri Comunitare din Bucuresti (FIC) este o organizatie neguvernamentala, apolitica si non-profit, care a dobândit personalitate juridica în ianuarie 1996, având, ca membri fondatori, experti în sanatate publica, managementul serviciilor medicale, sociale si nursing Acest site are si varianta in limba engleza

Fundatia pentru dezvoltare rurala din Romania

Activitate:Fundatia se ocupa cu dezvoltarea agriculturii incepand cu pregatirea elevilor in domeniu, schimburi de experienta intre fermieri,

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile

Activitate:FDSC are ca misiune sa sprijine dezvoltarea organizatiilor societatii civile. FDSC promoveaza implicarea activa a cetatenilor in comunitate si ii incurajeaza sa se alature eforturilor organizatiilor nonprofit de imbunatatire a calitatii vietii si de consolidare a democratiei in Romania. FDSC dezvolta programe de instruire, informare, cercetare si finantare pentru organizatiile societatii civile romanesti

Fundatia Theta

Activitate:Fundatie cu caracter stiinfic, nonprofit, neguvernamentala functionand ca persoana juridica si promoveaza cunoasterea cu caracter matematic sau in legatura cu matematica, prezentare generala, personal, Jurnalul de Teoria Operatorilor, alte publicatii, comenzi, alte servicii.. Acest site are si varianta in limba engleza.

Fundatia Tineri pentru Tineri

Activitate:Informatii interesante pentru tineri: boli cu trnsmitere sexuala, cursuri de instruire, materiale educationale, filiale, voluntari, finantatori si proiecte.

Gábor Dénes Alapitvány

Activitate:Fundatia Dennis Gabor.(si in limba maghiara)

Geron Foundation

Activitate:Fundatie nonguvernamentala si umanitara pentru ajutorarea batrinilor.

Grupul pentru dialog social

Activitate:Activitate de sprijin pentru dezvoltarea societatii romanesti.

htttp://www.justitia-romana.org

Activitate:Pe aceeaşi pagină a portalului se pot accesa, cu minim de efort, instante, parchete, unitati de politie, notariate, barouri, executori, experti şi multe altele;

Idee

Activitate:Relatii internationale si studii politice.

Japan External Trade Organisation

Activitate:Prezentarea potentialilor exportatori, rapoarte de piata, invastitii internationale, cercetare, informatii,.

Jewish Education Network

Activitate:Centrul de Resurse Evreiesti online al Federatiei Evreiesti din Romania

Landmine

Activitate:Proiect ce combate folosirea minelor anti personal: apelul oamenilor de stiinta, problema minelor, situatia in lume, in Romania, tratatul Otawa, actiuni umanitare.

Lista Organizatiilor Romilor

Activitate:Organizatia romilor cu proiecte, link-uri, fotografii.

Marea Loja Nationala din Romania

Activitate:Marea Loja Nationala din Romania a francmasonilor. Acest site are si varianta in limba engleza

Media Monitoring Agency

Activitate:Agentie de monitorizare a presei: campanie anti-extremism: informatii despre agentie, echipa progrqame, baza de date.

Miscarea Umanista din Romania

Activitate:Site-ul Asociatiei : prezentare, statut, programe, actualitati.

NARE

Activitate:Fundatia pentru rezolvarea problemelor cu energia in Romania.

Now Romania

Activitate:Centru de informatii on-line despre Romania: vreme, harti, istorie, legi, taxe, dictionar.

Organizatii neguvernamentale

Activitate:Baza de date Interactivã ONG din România.

Pro Europa League

Activitate:Drepturile omului, schimburi interculturale.

Pro Helvetia

Activitate:Program de sponsorizare a proiectelor culturale independente.

Pro Natura

Activitate:Proiecte, cintece, galeria foto, despre parcul Retezat, arii portejate, ONG-uri mediu.

Pronatura

Activitate:Organizatie ecologista: despre organizatie, proiecte, cantece, galerie foto, parcul Retezat, arii protejate.

QUEST Romania

Activitate:Organizatie culturala ce se ocupa cu promovarea si imbunatatirea limbii romane.

Romanian Center for Economic Policies

Activitate:Organizatie non-profit, negovernmentala si apolitica in domeniul politicii economice.

Romanian Sailing Federation

Activitate:Federatia Romana de Navigatie - evenimente, informatii despere activitatea desfasurata, sponsori.

Romanian Society of Neurosurgery

Activitate:Site-ul societatii nationale de neurochirurgie: neurochirurgie, instruire.

Scripture Union Romania

Activitate:Pagina fundatiei crestine Christian care ofera tabere crestine, studii biblice, note biblice.

SDNP

Activitate:Proiecte de dezvoltare locale sprijinite de Organizatia Natiunilor Unite, ce se va desfasura in judetele: Galati, Giurgiu, Iasi, Ploiesti, Tg-Mures, Rm. Valcea.

Societatea de radiologie si imagistica medicala

Activitate:Asociatie ce promoveaza radiologia si imagistica medicala in Romania, prin oferirea de burse, carti.

Societatea Generala a Expertilor Tehnici

Activitate:Societate comerciala pe actiuni, cu capital privat romanesc: informatii despre societate, experti tehnici, expertiza, consultanta, evaluare.

Societatea Romana de Urologie

Activitate:Activitatea societatii, cu informatii, persoane de contact.

Societatea Socrates

Activitate:Ramura romaneasca a societatii - prezentare, program, staff.

SRMFR

Activitate:Organizatie profesionala si stiintifica a medicilor de recuperare si balneo-fizio-terapie, dar si a altor specialisti cu pregatire universitara care isi desfasoara activitatea in asistenta medicala, invatamantul si cercetarea din acest domeniu.

The British Council Romania

Activitate:Pagina consiliului britanic: facilitati de invatare a limbii engleze oferite de acesta, noutati, librarie si centre de informare, educatie, arta, stiinta, contacte.

The Information Systems Audit and Control Association & Foundation

Activitate:Scopul principal al Fundatiei este informarea, pregatirea si perfectionarea profesionistilor in domeniul auditului, controlului si managementul sistemului informational.

The Official Romanian Gymnastics Website

Activitate:Site-ul Federatiei romane de gimnastica ce prezinta activitatile sale si a sportivilor ce reprezinta Romania in competitiile sportive.

the StrawberryNet Foundation

Activitate:StrawberryNet este o retea NGO care promoveaza protectie mediului, dezvoltarea sustinuta, democratia si drepturile omului in Romania, folosindu-se de internet.

Uniunea Elena din Romania

Activitate:Uniune, in limba romana si greaca.

Valbuz Fundation

Activitate:Fundatie pentru protejarea animalelor salbatice: noutati, despre fundatie, zone de activitate.

www.valcea.org - PORTAL

Activitate:Valcea Virtuala - Informatii din viata publica, turism, colectie de legaturi, mail@valcea.org, SMS