modifica datele firmei

 

Descriere

Produc: relee electronice pentru protectia motoarelor electrice trifazate; relee electronice de nivel, de temporizare; regulatoare electronice de temperatura; voltmetre digitale de panou; generatoare electrice pentru electroeroziune, I=25A, I=50A; cofrete electrice pentru actionari electrice trifazate (motoare, pompe, ventilatoare,.) cu componente din import ( ex: SCHNEIDER-TELEMECANIQUE).

  • Firma:Echipamente Electronice si Electroeroziune S.A. - Timisoara
  • Web site:www.eee.ro

adauga firma

Firme din aceeasi categorie:
Alisan

Activitate:Proiectarea si executia de tablouri electrice pentru diverse aplicatii industriale si in domeniul constructiilor si comercializarea de sisteme, subansamble si accesorii necesare in executia instalatiilor electrice.

Alizmetab - Echipamente electrice

Activitate:

Suntem specializati in productia de echipament electric de distributie in sistem energetic si echipamente electrice de joasa tensiune.Situl firmei alizmetab prezinta activitatea si produsele societatii. Suntem specializati in productia de echipament electric de distributie in sistem energetic si echipamente electrice de joasa tensiune. Va putem oferi tablouri electrice, firide, compensarea factorului de putere, etc

ALTAROM

Activitate:Sisteme de izolare anticoroziva pentru conducte si instalatii industriale.

Arhipro

Activitate:Ofera catalogul de echipamente hidraulice

ARIO

Activitate:Producator de valve industriale: prezentarea produselor, echipamentelor, localizare, suport, stiri.

Armatura

Activitate:Produce robineti si armaturi industriale pentru distributie de apa, centrale termice, gaz natural, elemente de imbinare din polietilena.

ASA

Activitate:Cercetare si productie in domeniul instalatiilor de incalzire industriala.

Aversa

Activitate:Producator de pompe pentru industrie, agricultura si energetica.

Carrier-Transicold

Activitate:Comercializeaza si ofera service pentru agregate frigorifice auto Carrier, sisteme frigorifice pentru containere marine, instalatii de climatizare pentru autocare si microbuze, siste,me de climatizare rezidentiale Delchi.

DAFAR CONSULTING SRL

Activitate:

Suntem importatori si distribuitori de perii industriale produse in Germania si Italia de lideri de piata in acest domeniu datorita calitatii serviciilor oferite de-a lungul timpului, a tehnologiei know how si a promptitudinii in livrare. De la an la an, prin livrarea de produse si servicii de calitate, Dafar Consulting a devenit unul din din principalii furnizori de perii industriale de pe piata romaneasca. Analiza atenta a solicitarilor, schimbul permanent de aplicaţii şi analizarea detaliată a solutiilor propuse, ne permite menţinerea celor mai înalte standarde de calitate şi îmbunătăţirea produselor si serviciilor oferite. Partenerii nostri sunt firme din toate domeniile industriale si de pe intreg teritoriul Romaniei. Deoarece in acest moment cerintele pietei romanesti sunt orientate spre obtinerea unei calitati comparabile cu cea de pe pietele comunitatii europene, Dafar Consulting vine in in ajutorul utilizatorilor de utilaje dotate cu perii prin schimbarea acestora in timp util fara sa se faca rabat de la calitatea produsului obtinut. Prin produsele oferite de noi, dorim sa devenim nu doar furnizorii dumneavoastra ci si partenerii de incredere pe care va puteti baza!

Dual Pro Serv

Activitate:Proiectare, montaj, service ascensoare electrice si hidraulice de persoane si marfa.

Electroaparataj

Activitate:Societatea Electroaparataj SA: aplicatii de joasa tensiune pentru industrie, aparate pt. instalatii, parti componente pentru vehicole, echipamente de iluminat, CAD/CAM designing, teste, analize tehnice.

Electromagnetica

Activitate:Producator de echipamente de telecomunicatie, aparate de masura, convertoare DC/DC.

Electrotehnica

Activitate:Transformatoare, contactoare, relee, motoare.

Emerson Process Management

Activitate:Echipamente de masurare si instrumente pentru uleiuri si industria petroliera.

Energy

Activitate:Prezentarea firmei, activitatii, partenerilor. Acest site are si varianta in limba engleza

ESAB

Activitate:Echipamente si accesorii pentru sudura.

EUROCONTROL

Activitate:Aparate stationare si portabile pentru masurarea si controlul marimilor mecanice, fizice, chimice si electrice aferente atât proceselor de productie cât si activitatii de reparatii si intretinere din diverse sectoare industriale.

Eurosic

Activitate:Ofera solutii pe piata echipamentelor pentru distributie electrica si control industrial din România.

FLINTAB

Activitate:Produce sisteme de cintarire industriale. Acest site are si varianta in limba engleza

Frigoglass

Activitate:Echipamente de racire industriale 3P / CROWN / Tic A Plast. Acest site are si varianta in limba engleza

Gazoteh SA

Activitate:

Gaze tehnice & echipamente sudura taiere. Gaze tehnice si industriale (oxigen tehnic, medicinal, bioxid de carbon tehnic, alimentar, acetilena, argon, heliu, azot, amestecuri gaze pentru sudura argon&CO2) - asiguram transport butelii; butelii gaze industriale (vanzare, inchiriere, reparatii, casare, revizie ISCIR); echipamente sudura taiere (aparat sudura, plasma, trusa sudura, reductor presiune, electrozi, sarma, discuri polizare/debitare, brener, furtun oxigaz, accesorii); echipamente criogenice (pompa criogenica oxigen, azot, argon; vaporizator atmosferic); echipamente mixare gaze

GEA AG Romania - GEA Process Technology Romania

Activitate:Separatoare, decantoare, compresoare, echipamente pentru industria alimentara, farmaceutica, cosmetica, chimica, petrochimica, instalatii frigorifice, distilare, pasteurizare, procesare produse pulverulente, centrale termice.

General Electric

Activitate:Prezentare a consortiului General Electric, cu link-uri la firmele constituente, domenii de activitate, prezentare generala a firmei si filialelor.

HESPER S.A. Bucuresti

Activitate:Producator industrial de echipament si aparatura hidraulica, pompe de vid, pompe si electropompe de combustibil, case de bani, diverse.

Iame S.A.

Activitate:Motoare electrice, bobine, ventilatoare.

Ideal Standard

Activitate:

Instalatii de climatizare, ventilatie si tratare aer . Proiectare, furnizare si executie de instalatii de incalzire, climatizare si ventilatie, service si mentenanta, distribuitor autorizat Rehau, Lindab, Trane, Daikin

INDA

Activitate:Producator de convertoare statice de putere pentru motoare electrice si echipamente electronice de putere. Acest site are si varianta in limba engleza

LLC Group

Activitate:Informatii si prezentare a firmelor componente, toate lucrind in domeniul producerii de aparatura electrica si electrotehnica.

Mecanica SA - Partea esentiala a solutiei !

Activitate:Produce echipamente si subansamble mecanice: prezentarea produselor.

Metalurgica S.A. Aiud

Activitate:Piese schimb pentru industria siderurgica.

MIDAL GROUP - Totul pentru tehnica frigului

Activitate:Importul si comercializarea agentilor frigorifici, echipamente frigorifice, instalatii aer conditionat, agregate si compresoare, piese de schimb si accesorii.

NUCLEARMONTAJ

Activitate:Ofera solutii de instalatii si dispozitive de extractie in domeniile generatoarelor de tensiune, chimic, pretrochimic, industrial, transport de gaze,

OBO

Activitate:Echipamente de protectie inmpotriva incendiilor, supratensiunilor, protejarea sistemelor de cabluri.

PoduriRulante

Activitate:Produce si asambleaza poduri rulante industriale.

ROBINETE INDUSTRIALE S.A.

Activitate:Produce, proiecteaza si comercializeaza robinete industriale din fonta electrice, manuale, pneumatice si hidraulice.

ROBOMATIC S.R.L.

Activitate:Robineti de reglare si accesorii, traductoare / regulatoare de nivel.

Romelectro Bucharest

Activitate:Design complet pentru centrale termoelectrice cu orice fel de combustibil si puteri de la 1 la 800 MW.

Romgir Prestserv

Activitate:

S.C.ROMGIR PRESTSERV S.R.L a fost înfiintata în anul 1997 cu sediul în Bucuresti, are capital integral romanesc si va ofera stivuitoare de calitate, service profesional ( peste 24 de ani de experienta), piese de schimb si consultanta de specialitate în domeniu,toate la preturi avantajoase.
Pentru utilajele achizitionate de la firma noastra ,asiguram contracte de asistenta tehnica,întretinere,service si reparatii postgarantie.
Oferim utilajelor noastre o garantie de 2 ani sau 2000 de ore de functionare.

Vanzari/inchirieri stivuitoare,motostivuitoare,transpalete manuale,transpalete cu catarg,stivuitoare Diesel,stiv.Gasoline,stiv.GPL., piese schimb stivuitoare,service,stivuitoare Hercu.

RomToroid

Activitate:Producator de transformatioare toroidale pentru aplicatii industriale, lampi cu halogen, traductoare toroidale, pentru filtre.

S.C Recti Rulment S.R.L

Activitate:Unică în România, compania S.C RECTI - RULMENT S.R.L are drept obiect de activitate reprocesarea rulmenţilor. De peste nouă ani, firma din Ploieşti, execută modificări ale rulmenţilor mici, medii şi mari în condiţii conform desenelor şi normelor de execuţie. În prezent firma colaborează cu peste 100 de companii din industria rulmenţilor

S.C. PH Hidro Pneumatic SRL

Activitate:Distribuitor aparatura hidraulica, pneumatica si electromecanice Parker Hannifin

S.C. Eurotank S.R.L.

Activitate:Producem si comercializam statii de epurare a apei, separatoare de grasimi, separatoare hidrocarburi, deznisipatoare

S.C. OFICINA SERV S.R.L

Activitate:S.C. OFICINA, s-a implicat in domeniul montarilor industriale colaborand cu fabrici mecanice, dulgherii echipate pentru realizarea oricarui tip de structuri sau utilaje.

SAM Robotics

Activitate:Suntem o campanie tanara, fondata in anul 2008 avand ca obiect de activitate proiectare de solutii industriale, crearea de aplicatii tehnice, implementarea si managmentul sistemelor productive.

SAMGAS Romania

Activitate:Produce regulatoare de presiune, contoare si accesorii pentru gaz metan si GPL.

SC VRG SRL

Activitate:Studii preliminare la industrializare: modelare, matritare, piese prototip, productie de serie, metode de control cu tehnologii: programe CAD, modelare, realizare prototip, dezvoltare si testare, control tridimensional.. Acest site are si varianta in limba engleza.

STIHL Motorgeräte

Activitate:Producator de echipamente detaiat copaci, cu prezentarea produselor, a companioei, soiurilor de copaci, smecherii ajutatoare in domeniu., service, link-uri la sucursale.

Surse neintreruptibile APC în România

Activitate:Comercializarea produselor American Power Conversion in Romania (regulatoare de tensiune, surse neintreruptibile).Service in garantie si post garantie pentru aceste produse.Asistenta tehnica in domeniu.

SUSZI COMPANY

Activitate:Firma de profil tehnic ce va ofera toata gama de echipamente si consumabile de sudura, etansari si garnituri cu si fara azbest pentru orice tip de aplicatie, echipamente si utilaje de constructii, etc.

TEHNOFRIG

Activitate:Firma producatoare de echipamente de racire industriale.

TES

Activitate:Tehnologii si echipamente de sudare.

U.C.M. Resita

Activitate:Motoare diesel, echipament hidromecanic, hidroagregate, cuzineti, compresoare de aer, utilaj chimic, etc.

UNIO

Activitate:Produce echipamente de transport pe banda, prelucrare de lemn.