Adelaida - Componente electronice

Domeniu: Electronice

modifica datele firmei

 

Descriere

Ofera din stoc si la comanda componente electronice si subansamble, aparatura de masura, literatura tehnica, kit-uri electronice

adauga firma

Firme din aceeasi categorie:
Arrow Electronics

Activitate:Importator de piese electronice si componente de calculator.

Astech

Activitate:Solutii digitale de achizitii semnale: produse, servicii, demo on-line, micro cursuri, noutati.

ASTI CONTROL

Activitate:Cercetare - dezvoltare - productie pentru echipamente de conducere a proceselor. Acest site are si varianta in limba engleza

AZA Electronic

Activitate:Componente si materiale electronice.

BOS TRADING-HOME

Activitate:Distribuitor de componente electronice.

CODEC ELECTRONICS

Activitate:Proiectarea si producerea de echipamente si aparatura electronica destinata firmelor de televiziune prin cablu.

DIANA SERVICE S.R.L

Activitate:Diana Service Satu Mare va sta la dispozitie cu o gama larga de case de marcat fiscale, programe de gestiune primara si contabilitate, programe pentru statii de carburanti. Orice sesizare sau problema ivita este rezolvata in cel mai scurt timp.

Electronic Tudor

Activitate:Importul, comercializarea si montarea de: sisteme de alarma, intretinerea si reparatiile aparaturii electronice, vinzari de componente electronice.

FEPER

Activitate:Produse electronice si electrotehnice, utilaje agricole, confectii metalice, servicii.

Grupul TehnoEM

Activitate:Produce cintare industriale.

Infinity IT SRL

Activitate:Infinity IT SRL ofera servicii de consultanta IT si service IT , service calculatoare si retele de calculatoare.

InterNETSRL

Activitate:Produse si solutii pentru toate nevoile clientilor in domeniul masuratorilor electronice : KEITHLEY INSTRUMENTS & METRABYTE, Inc., ANALOGIC, Stanford Research Systems, SENSOTEC and Laser Probe.

Kabelkon

Activitate:Vinzare de echipamente si accesorii pentru sisteme de televiziune prin cablu.

Lovato

Activitate:Componente electromecanice, electronice, automatizari

Mentor Distribution

Activitate:

Importatorul oficial al producatorului german de baterii Mentor Dstribution. SC Mentor Distribution SRL este importatorul oficial al producatorului german de baterii, acumulatori, incarcatoare si lanterne Camelion avand cele mai adaptabile produse pentru o gama larga de aplicatii.

Microelectronica

Activitate:Prezentarea fabricii, profil, produse.

Moeller

Activitate:Grupul Moeller este furnizor mondial in domeniul industriei electrice si electronice: aparatura de joasa tensiune, automatizari, sisteme electrice, distributie electrica.

Neuron

Activitate:Productie-import-export produse si subansamble de electronica industriala.

OBOYLE

Activitate:Firma furnizoare de piese si componente electronice.

OF Sistems

Activitate:Furnizeaza aparatura de laborator si echipamente industriale de inalta performanta

Parrot Invent SRL

Activitate:Producator si inventator al unui nou dispozitiv medaliat cu aur la Expozitia Mondiala de Inventii. Clema Papagal TM este un testor pentru aparate de masura folosite in electronica: voltmetre, multimetre, osciloscoape . Firma mai produce automate de lumina pentru scara si realizeaza si repara instalatii electrice

Romtek

Activitate:Comercializeaza aparate de masura, mixere video, imprimante color produse de Tektronix, GVG, Grass Valley Group.

SARTOROM

Activitate:Ofera dotari complete pentru laboratoarele de control al calitatii din diverse ramuri economice: industrie, agricultura, institutii guvernamentale etc.

SC Auto Electronics Parts SRL

Activitate:

Magazin Online Sisteme de control al tensiunii - Invertoare Tensiune, Convertoare Tensiune, Surse Tensiune, Stabilizatoare Curent, Redresoare Auto, Incarcatoare, Acumulatori, Blistere, Prize ETC. Vanzari en-gross si la bucata pentru sisteme profesionale de control al tensiunii.

SC ICE SA

Activitate:Firma activeaza in domeniile radiocomunicatiilor, echipamentelor pentru masurari, medicina, controlul proceselor.

SEI Macro Group

Activitate:Liderul distributiei oficiale (franchising) europene de semiconductoare active.

Synopsys

Activitate:Firma de design chip-uri si procesoare.

TELEZIMEX Cluj-Napoca

Activitate:Componente electronice; tranzistoare; circuite integrate; rezistori; condensatori; diode; punti redresoare; cabluri si conectica inclusiv pentru telefonie; motoare si capete audio; quartz-uri, rezonatoare si filtre; accesorii de lipit si dezlipit; baterii si acumulatori; spray-uri; transformatoare; telecomenzi; sculelor si uneltelor;masinilor electrice.

Trion Home Page

Activitate:Producator de design roman al circuitelor electrice si a placilor de circuit.

TURCK

Activitate:Comercializeaza senzori automatizare, tehnica de sistem, monitor de rotatii, relee industriale, relee de timp, bariera intrinseca, relee miniatura, senzori de proximitate, cabluri, conectori, sisteme de bus, senzori de curgere inductiv, capacitiv, ultrasonic, magnetic-inductiv, optic, fotoelectric, senzori fotoelectrici, senzori cu laser, bariere optice, relee de siguranta, fibre optice, detector marcaj colorat, senzori de presiune, senzori de temperatura, presostate AS-Interface, DeviceNet Profibus, FoundationFieldbus, CANOpen, PicoNet Excom.

UNITECH

Activitate:Electronice.

VITACOM

Activitate:Comercializeaza piese si ansamble electronice.